Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (2.55 secunde)
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Sarbatorile de iarna sa va aduca bucurie, speranta si dragoste. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
Satui de toate promisiunile desarte ale guvernantilor, sinistratii din Rast vor sa mearga cu rata in Bucuresti si sa-si faca singuri dreptate. Cu toate ca aparent in Rast domneste o liniste specifica zilelor de vara, fiecare cuvant rostit de sinistrati este prevestitor de furtuni.
Iarna se intoarce in forta in masivele montane, iar stratul de zapada poate atinge si jumatate de metru, motiv pentru care, intrucat exista riscul producerii unor avalanse, turistii sunt sfatuiti sa se informeze.
In timp ce liberalii sunt preocupati de conflictele interne, democratii pregatesc terenul pentru a castiga un capital electoral cat mai mare. ... Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ca PD va elabora si va propune aplicarea la nivel guvernamental a unei strategii pentru subventionarea intretinerii din lunile de iarna.
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Clientii obisnuiti ai Primariei Craiova in materie de deszapezire semneaza de zor contractele cu municipalitatea, dupa ce si-au prezentat ofertele de potential tehnic specializat in curatarea drumurilor pe timp de iarna si in urma unei avertizari meteo regionale cu zapada si temperaturi de pana la -2 grade Celsius, in urmatoarele doua nopti.
Marirea pensiilor, anuntata de actuala guvernare pentru a fi realizata la finele acestui an, a provocat reactii din partea social democratilor galateni.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!".
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Diversiunea de toamna - varietati in curs (Ator: Adina Keneres) Cine mai invidiaza cele cateva batalioane ale puterii ar merita, poate, sa se gandeasca de doua ori. Ar face fata regimului cazon de 12 ore pe putin de inventivitate obligatorie?
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Intr-o ambianta selecta, cunoscuta agentie de turism J'Info Tours si-a lansat ieri, la clubul Domino din Constanta, catalogul ofertelor pentru iarna si Revelionul 2004/2005.
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
La mai putin de o saptamana dupa ce ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a propus majorarea de taxe si impozite, iata ca si reprezentantii Ministerului Economiei anunta ca, din iarna asta, pretul national de referinta al gigacaloriei se majoreaza cu 20%.
Inca de la inceputul acestui an, natura s-a aratat destul de capricioasa, initial prin temperaturile foarte scazute, pentru ca apoi sa urmeze inundatiile. Producatorii agricoli au fost cel mai grav afectati de aceste schimbari meteorologice, cu precadere de temperaturile care au cauzat inghetul culturilor, in perioada de iarna.
Situatia statiei CFR Petrosani si a altor aproximativ 50 de halte si statii din Regionala CFR Timisoara pare sa scape de sub control, sute de oameni fiind nemultumiti de bezna de pe timpul noptii. Conform oficialilor, pana la iarna nu sunt prea mari sanse de rezolvare.
google-analytics.com